Informatie over verzenden en retourneren

Verzenden

Tijdens het afrekenproces kunt u aangeven of u uw bestelling wilt laten bezorgen of zelf komt ophalen.

Bezorgen
Voor het verzenden van onze producten maken wij gebruik van een gespecialiseerde vervoerder die zorgvuldig met uw producten om gaat. Doorgaans kunt u er vanuit gaan, dat wanneer u op werkdagen voor 12:00 uur besteld, deze dezelfde dag nog worden aangeboden bij onze vervoerder (mits alle producten voorradig). Daarna zal uw bestelling door onze vervoerder de volgende werkdag bij u worden afgeleverd. Bestellingen die in het weekeinde of op feestdagen zijn geplaatst, worden maandag of de eerstvolgende werkdag aangeboden bij onze vervoerder.
Houd u er rekening mee dat sommige producten een langere levertijd hebben. De levertijd staat bij elk product (rechts) bovenaan vermeld.

Afhalen
Als u heeft gekozen om uw bestelling af te komen halen, dan kan dat de eerstvolgende werkdag tussen 15:00 en 17:30 uur.
Indien u uw bestelling nog dezelfde dag wilt komen afhalen, dan is dat in veel gevallen mogelijk. Doorgaans kunt u aanhouden dat wanneer u voor 12:00 uur besteld, u dit dezelfde werkdag nog kunt komen afhalen tussen 15:00 en 17:30 uur (mits alle artikelen voorradig). Wilt u er zeker van zijn dat uw bestelling de dezelfde of de volgende dag voor u klaar staat en dat u niet voor niets komt? Neem dan telefonisch contact met ons op, wij helpen u dan graag verder.

Ons afhaaladres is:
VerfSpullen.nl
Chr. Huygensstraat 7
3261 LR Oud-Beijerland

Tel. 0186-745015

Gratis verzending / verzendkosten
Voor bestellingen boven de € 50,- verzenden wij uw pakket geheel GRATIS! Indien u niet aan dit bedrag komt, bedragen de verzendkosten slechts € 2,95 voor de standaard verzending. Komt u uw bestelling afhalen, dan betaald u GEEN kosten

Retourneren

Het kan voorkomen dat u niet tevreden bent met de ontvangen producten. Dit kan gelden voor een volledige bestelling maar ook voor een enkel product in een door u geplaatste bestelling. Na ontvangst van uw bestelling, heeft u het recht om uw volledige aankoop, zonder opgave van reden, binnen 14 dagen ongedaan te maken.

Stuur binnen 14 dagen een e-mail waarin u ons mededeelt uw aankoop ongedaan te willen maken. Vergeet niet uw ordernummer te vermelden! U krijgt daarop een bevestiging van uw retourmelding, waarna u 14 dagen de tijd heeft om de goederen retour te zenden. Houdt u er rekening mee dat u voor het retour sturen zelf de verzendkosten dient te betalen.

Let tevens bij het retourneren op dat de goederen ongebruikt zijn en indien mogelijk in de originele verpakking zitten. Daarnaast zal u er voor moeten zorgen dat de goederen zodanig verpakt worden dat ze niet kunnen beschadigen tijdens de verzending.

Producten die voor u speciaal op kleur zijn gemaakt, zijn besteld, zijn vervaardigd of met een beperkte houdbaarheidsdatum (die snel kunnen bederven of verouderen) kunnen niet retour gezonden worden.

Indien u de volledige bestelling retourneert en wij de goederen hebben ontvangen, zullen wij het volledige aankoopbedrag, inclusief betaalde verzendkosten, binnen 14 dagen aan u terugbetalen. Mocht u van een bestelling en enkel product retourneren, dan zullen wij na ontvangst het bedrag van het toegestuurde product binnen 14 dagen aan u terugbetalen.

Transportschade
Helaas is transportschade een onderwerp waar wij hard tegen vechten maar niet kunnen voorkomen.
Wij verzoeken u dan ook foto's van de beschadigingen aan ons door te mailen. Vermeld hierbij a.u.b. het ordernummer en andere relevante gegevens. Afhankelijk van de beschadiging zullen wij dan de juiste actie ondernemen. Dit kan betekenen een aantal producten opnieuw te sturen of bijvoorbeeld te vergoeden met een waardebon.

Kosten bij retourneren
De verzendkosten van retour te sturen goederen komen voor rekening van de klant. Voor producten die binnen de garantietermijn defect raken geldt dezelfde procedure. Mocht na onderzoek blijken dat de door u retour gezonden goederen geen defecten vertonen, brengen wij wederom verzendkosten in rekening en € 25,- onderzoeks- en administratiekosten.

De goedkoopste in kwaliteitsverf

Minimaal 30% onder de adviesprijs

Vrijwel alle kleuren kunnen gemaakt worden

Gratis verzending vanaf €50,-

Gratis deskundig advies voor elke klus

Tientallen jaren ervaring in de schilders branche

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »