Informatie over verzenden en retourneren

Verzenden

Tijdens het afrekenproces kunt u aangeven of u uw bestelling wilt laten bezorgen of zelf komt ophalen.

Bezorgen
Voor het verzenden van onze producten maken wij gebruik van een gespecialiseerde vervoerder die zorgvuldig met uw producten om gaat. Doorgaans kunt u er vanuit gaan, dat wanneer u op werkdagen voor 12:00 uur besteld, deze dezelfde dag nog worden aangeboden bij onze vervoerder (mits alle producten voorradig). Daarna zal uw bestelling door onze vervoerder de volgende werkdag bij u worden afgeleverd. Bestellingen die in het weekeinde of op feestdagen zijn geplaatst, worden maandag of de eerstvolgende werkdag aangeboden bij onze vervoerder.
Houd u er rekening mee dat sommige producten een langere levertijd hebben. De levertijd staat bij elk product (rechts) bovenaan vermeld.

Afhalen
Als u heeft gekozen om uw bestelling af te komen halen, dan kan dat de eerstvolgende werkdag tussen 15:00 en 17:30 uur.
Indien u uw bestelling nog dezelfde dag wilt komen afhalen, dan is dat in veel gevallen mogelijk. Doorgaans kunt u aanhouden dat wanneer u voor 12:00 uur besteld, u dit dezelfde werkdag nog kunt komen afhalen tussen 15:00 en 17:30 uur (mits alle artikelen voorradig). Wilt u er zeker van zijn dat uw bestelling de dezelfde of de volgende dag voor u klaar staat en dat u niet voor niets komt? Neem dan telefonisch contact met ons op, wij helpen u dan graag verder.

Ons afhaaladres is:
VerfSpullen.nl
Christiaan Huygensstraat 7
3261 LR Oud-Beijerland

Tel. 0186-745015

Gratis verzending / verzendkosten
Voor bestellingen binnen Nederland boven de € 50,- verzenden wij uw pakket geheel GRATIS! Indien u niet aan dit bedrag komt, bedragen de verzendkosten slechts € 4,95 voor de standaard verzending.

Voor bestellingen naar België boven de € 150,- verzenden wij uw pakket geheel GRATIS! Indien u niet aan dit bedrag komt, bedragen de verzendkosten slechts € 15,- voor de standaard verzending.

Komt u uw bestelling afhalen, dan betaald u GEEN kosten.

Retourneren

Het kan voorkomen dat u niet tevreden bent met de ontvangen producten. Dit kan gelden voor een volledige bestelling maar ook voor een enkel product in een door u geplaatste bestelling. Na ontvangst van uw bestelling, heeft u het recht om uw volledige aankoop, zonder opgave van reden, binnen 14 dagen ongedaan te maken.

Stuur binnen 14 dagen een e-mail waarin u ons mededeelt uw aankoop ongedaan te willen maken. Vergeet niet uw ordernummer te vermelden! U krijgt daarop een bevestiging van uw retourmelding, waarna u 14 dagen de tijd heeft om de goederen retour te zenden. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. Houdt u er rekening mee dat de directe kosten van het terugzenden van de goederen voor uw rekening komen.

Let tevens bij het retourneren op dat de goederen ongebruikt zijn en indien mogelijk ongebruikt in de originele verpakking zitten. Daarnaast zal u er voor moeten zorgen dat de goederen zodanig verpakt worden dat ze niet kunnen beschadigen of open gaan tijdens de verzending.

Uitgezonderd van het herroepingsrecht is eenconsumentenkoop die ziet op de levering van:

  • Volgens specificaties van de consument vervaardigde producten, die niet geprefabriceerd zijn en die worden vervaardigd op basis van een individuele keuze of beslissing van de consument, of die duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn;
  • Producten die snel bederven of die een beperkte houdbaarheid hebben;
  • Producten die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne en waarvan de verzegeling na de levering is verbroken;
  • Producten die na levering door hun aard onherroepelijk zijn vermengd met andere zaken;
  • Alcoholische dranken waarvan de prijs bij de koop is overeengekomen, maar waarvan de levering pas kan plaatsvinden na 30 dagen, en waarvan de werkelijke waarde afhankelijk is van schommelingen op de markt waarop u geen invloed heeft;
  • Audio- en video-opnamen en computerprogrammatuur waarvan de verzegeling na levering is verbroken;
  • Kranten, tijdschriften of magazines, met uitzondering van een een overeenkomst voor de geregelde levering van dergelijke publicaties (een abonnement);

Indien uw verf speciaal op kleur is gemaakt, kan deze helaas niet geretourneerd worden.

Transportschade
Helaas is transportschade een onderwerp waar wij hard tegen vechten maar niet kunnen voorkomen.
Wij verzoeken u dan ook foto's van de beschadigingen aan ons door te mailen. Vermeld hierbij a.u.b. het ordernummer en andere relevante gegevens. Afhankelijk van de beschadiging zullen wij dan de juiste actie ondernemen. Dit kan betekenen een aantal producten opnieuw te sturen of bijvoorbeeld te vergoeden met een waardebon.

Kosten bij retourneren
Houdt u er rekening mee dat de directe kosten van het terugzenden van de goederen voor uw rekening komen. Voor producten die binnen de garantietermijn defect raken geldt dezelfde procedure. Mocht na onderzoek blijken dat de door u retour gezonden goederen geen defecten vertonen, brengen wij wederom verzendkosten in rekening en € 25,- onderzoeks- en administratiekosten.

De goedkoopste in kwaliteitsverf

Minimaal 30% onder de adviesprijs

Vrijwel alle kleuren kunnen gemaakt worden

Gratis verzending vanaf €50,- in NL

Gratis deskundig advies voor elke klus

Tientallen jaren ervaring in de schilders branche

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »