Informatie over verzenden en retourneren

Verzenden

Tijdens het afrekenproces kan je aangeven of je de bestelling wilt laten bezorgen of zelf komt ophalen.

Bezorgen

Voor het verzenden maken wij gebruik van een gespecialiseerde vervoerder die zorgvuldig met de producten omgaat. Als je op werkdagen voor 12.00 uur bestelt, wordt de bestelling (mits alle producten op voorraad zijn) nog dezelfde dag bij de vervoerder aangeboden. Je bestelling kan dan de volgende werkdag worden afgeleverd. Bestellingen die in het weekeinde of op feestdagen zijn geplaatst, worden maandag of de eerstvolgende werkdag aangeboden bij onze vervoerder.
Houd er rekening mee dat sommige producten een langere levertijd hebben. De levertijd staat bij elk product in de webshop (rechts)bovenaan vermeld.

Afhalen

Heb je bij het bestellen voor afhalen gekozen? Dan staat je bestelling de eerstvolgende werkdag tussen 7:30 uur en 17.30 uur voor je klaar. Toch liever dezelfde dag? Vaak kan dit wel, maar neem voor de zekerheid even telefonisch contact met ons op. Dan kunnen wij checken of we alle artikelen in huis hebben en kom je niet voor niets langs.

Ons afhaaladres is:
VerfSpullen.nl
Christiaan Huygensstraat 9
3261 LR Oud-Beijerland

Tel. 0186-745015

Gratis verzending/verzendkosten

Bestellingen binnen Nederland vanaf € 75,- verzenden wij GRATIS! In andere gevallen bedragen de verzendkosten slechts € 6,95 voor de standaard verzending.

Bestellingen naar België vanaf € 150,- verzenden wij GRATIS! In andere gevallen wordt slechts € 15,- voor de standaard verzending berekend.

Kom je de bestelling ophalen? Dan betaal je GEEN kosten!

Retourneren

Ben je niet tevreden met de producten die je hebt ontvangen? Na ontvangst van een bestelling heb je als koper het recht om de volledige aankoop, zonder opgave van redenen, binnen 14 dagen ongedaan te maken.

Stuur ons binnen 14 dagen een e-mail waarin je ons laat weten dat je de aankoop ongedaan wilt maken. Vergeet niet het ordernummer te vermelden!
Hierna krijg je een bevestiging van jouw retourmelding en moet je binnen een termijn van 14 dagen alle producten naar ons retour sturen. De directe kosten voor het terugsturen zijn voor jouw eigen rekening.

Let er bij het retourneren op dat de goederen ongebruikt zijn, en indien mogelijk ongebruikt in de originele verpakking zitten. Daarnaast zal je er voor moeten zorgen dat de goederen zodanig verpakt worden dat ze tijdens de verzending niet kunnen beschadigen of opengaan.

  • Volgens specificaties van de consument vervaardigde producten, die niet geprefabriceerd zijn en die worden vervaardigd op basis van een individuele keuze of beslissing van de consument, of die duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn;
  • Producten die snel bederven of die een beperkte houdbaarheid hebben;
  • Producten die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne en waarvan de verzegeling na de levering is verbroken;
  • Producten die na levering door hun aard onherroepelijk zijn vermengd met andere zaken;
  • Alcoholische dranken waarvan de prijs bij de koop is overeengekomen, maar waarvan de levering pas kan plaatsvinden na 30 dagen, en waarvan de werkelijke waarde afhankelijk is van schommelingen op de markt waarop u geen invloed heeft;
  • Audio- en video-opnamen en computerprogrammatuur waarvan de verzegeling na levering is verbroken;
  • Kranten, tijdschriften of magazines, met uitzondering van een een overeenkomst voor de geregelde levering van dergelijke publicaties (een abonnement);

Indien uw verf speciaal op kleur is gemaakt, kan deze helaas niet geretourneerd worden.

Transportschade

Hoe hard we ook ons best doen, transportschade is helaas niet altijd te voorkomen. Wij vragen je foto’s te maken van de beschadiging(en) en deze naar ons te e-mailen. Vermeld hierbij a.u.b. het ordernummer en andere relevante gegevens. Afhankelijk van de beschadiging, zullen wij de juiste actie ondernemen. Dit kan betekenen dat we een aantal producten opnieuw toesturen of bijvoorbeeld vergoeden met een waardebon.

Kosten bij retourneren

Houd je er rekening mee dat je de directe kosten van het terugsturen zelf moet betalen? Dit geldt ook voor producten die binnen de garantietermijn defect raken. Mocht na onderzoek blijken dat de retour gestuurde goederen geen defecten vertonen, dan brengen wij opnieuw verzendkosten in rekening en € 25,- voor onderzoeks- en administratiekosten.

De goedkoopste leverancier van kwaliteitsverf

Minimaal 30% onder de adviesprijs

Vrijwel alle kleuren op maat mogelijk

Gratis verzending vanaf € 75,- in NL

Gratis deskundig advies voor elke klus

Tientallen jaren ervaring in de schilders branche

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »