Online verf kopen en betalen

iDEAL

In onze webshop maken wij op dit moment gebruik van de betaalmethode iDEAL. Met iDEAL reken je online aankopen snel en veilig af in de vertrouwde internetbankieromgeving van jouw eigen bank.
Om gebruik te maken van iDEAL hoef je jezelf niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Je kan direct met iDEAL betalen als je internetbankiert via: ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers. Betaal snel en gemakkelijk via je eigen bank!

Bancontact

Belgische klanten kunnen betalen met Bancontact.

AfterPay - Achteraf betalen

AfterPay voert voor VerfSpullen.nl het volledige betaalproces achteraf uit. Wanneer je je bestelling afrondt via AfterPay, ontvang je van hen een digitaal betaaloverzicht en betaal je het orderbedrag aan AfterPay. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in het privacy statement. Als jouw verzoek tot betaling met AfterPay toch niet geautoriseerd wordt, dan kan je natuurlijk kiezen voor een andere betaalmethode. Meer informatie over achteraf betalen met AfterPay vind je op deze website.

Pinnen of Contant

Tijdens het afrekenproces kan je kiezen voor de optie ‘Pinnen of Contant’. Dit kan alleen als je de producten op onze locatie komt afhalen. Wij vragen je om met gepast geld te betalen als je contant wilt afrekenen.

Let op!
Bestellingen waarbij is gekozen voor de betaalmethode ‘Pinnen of Contant’ worden gedeeltelijk samengesteld. Dit houdt in dat wij alle spullen voor je klaarzetten, alleen maken wij eventueel bestelde verf vooraf nog niet op kleur. Dit doen wij pas als je bij ons in de winkel bent. Hiermee hopen we fraude te voorkomen. Laat het ons weten als je jouw bestelling later komt ophalen. Want een bestelling die na 5 dagen nog niet is opgehaald, wordt door ons geannuleerd.

De goedkoopste leverancier van kwaliteitsverf

Minimaal 30% onder de adviesprijs

Vrijwel alle kleuren op maat mogelijk

Gratis verzending vanaf € 75,- in NL

Gratis deskundig advies voor elke klus

Tientallen jaren ervaring in de schilders branche

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »