Onze webshop

Verfspullen.nl is in 2018 onderdeel van Van Dongen Schilderwerk geworden. Dit is een familiebedrijf met een gevestigde naam en heeft al honderden verfklussen opgeleverd. Zelf hebben wij ook al jarenlange ervaring in de schildersbranche. Of het nou gaat om binnen- of buitenschilderwerk - wij weten wat er nodig is voor bepaalde oppervlaktes, welke kleuren mooi uitkomen en wat de verschillende unieke eigenschappen van de verfsoorten zijn. Met ons advies en onze producten wordt elke verfklus een plezier om uit te voeren!

Missie

Of u nou doe-het-zelver bent of uw eigen schildersbedrijf heeft, wij helpen u om goede producten te bestellen voor de beste prijzen. Verven met de beste kwaliteit gaat namelijk makkelijker en sneller. Ook zal dit goed terug te zien zijn in het eindresultaat. Wij zijn meer dan alleen een verfwinkel, want wij denken namelijk écht met u mee over uw verfklus. Altijd handig als een extra paar ogen of oren met u meedenkt, toch? Daarbij hebben wij tientallen jaren ervaring met allerlei soorten verf en materialen, en helpen u zo om de juiste keuze te maken. Kom gewoon langs bij onze verfwinkel of bel ons op tijdens het bestellen.

USP’s

Wij combineren onze ervaring in de schilders branche met onze up-to-date kennis over verschillende producten en materialen om u te helpen bij het uitkiezen van goede A-merk verfproducten. Voor elk budget hebben we een aantal geschikte opties voor u. Daarbij zijn wij de goedkoopste leverancier van kwaliteitsverf. Via onze webshop bestelt u makkelijk en snel alles wat u nodig heeft. Wilt u even overleggen? Dat kan zeker! Bel ons gewoon op, want onze medewerkers staan u graag te woord. Met tientallen jaren schilderervaring op zak, weten zij ook vanaf een afstand u goed op weg te helpen.

De goedkoopste in kwaliteitsverf

Minimaal 30% onder de adviesprijs

Vrijwel alle kleuren kunnen gemaakt worden

Gratis verzending vanaf €50,-

Gratis deskundig advies voor elke klus

Tientallen jaren ervaring in de schilders branche

Ons team

Ons team bestaat uit ruim 20 medewerkers met allemaal een passie voor verf- en schilderwerk. Heeft u een vraag over verven, lakken, spuiten of plakken? Wij geven u vrijblijvend advies! We hebben namelijk alle producten zelf al getest of gebruikt, en delen graag deze ervaring met u. Ook houden wij de laatste ontwikkelingen en trends rondom verf bij, zoals over duurzaam schilderen, innovatieve verfwaren en nieuwe verftechnieken.

Neem contact op

Neem nu contact op of bel nu met één van onze specialisten als u een specifieke vraag over verf heeft.

+31 (0) 186 745 015

Stuur een mail

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »