Kopersbescherming tot € 2500 | Verfspullen.nl

Verfspullen.nl werkt samen met Trusted Shops. Daarom profiteer je bij elke bestelling van de kopersbescherming voor een bedrag tot €2500. Dit is een extra zekerheid, die wij graag inbouwen voor onze klanten. Hieronder lees je wat dit inhoudt, en wat de voordelen voor jou als koper zijn.

Wat houdt de kopersbescherming in?

We gaan er natuurlijk vanuit dat alles goed gaat met jouw bestelling en deze snel en correct bij jou wordt afgeleverd. Maar mocht er toch iets misgaan, dan is dat altijd erg vervelend en wil je er zeker van zijn dat je geld terugkrijgt. Daarom kun je bij Verfspullen.nl je bestelling gratis laten verzekeren via Trusted Shops. Zij helpen je tot 30 dagen na de aankoop om eventuele problemen met jouw bestelling op te lossen.

Hoe werkt de kopersbescherming?

De kopersbescherming werkt als volgt: als je je bestelling hebt gedaan, dan klik je aan dat je deze gratis wilt laten verzekeren door Trusted Shops. De gekozen betaalmethode maakt hierbij niet uit; je bent sowieso verzekerd. Trusted Shops staat vanaf dan voor 30 dagen garant voor jouw bestelling. Hiermee heb je als er iets misgaat met je bestelling, 30 dagen lang de garantie dat je je geld terugkrijgt. De garantie geldt voor de volgende gevallen:

  • Als het product of dienst niet geleverd is;
  • Als je pakket niet is aangekomen, bv. doordat deze niet verzonden kon worden
  • Als je je producten hebt teruggestuurd, of als deze zijn verloren bij het transport
  • Als je je geld niet hebt teruggekregen na een retour

Wat zijn de voordelen van de kopersbescherming?

Mocht je in bovenstaande gevallen je geld niet terugkrijgen, dan schrijft Trusted Shops ons aan om dit alsnog naar je terug te storten. Heb je dan nog niet binnen 7 dagen je geld van ons teruggekregen, dan krijg je dit namens Trusted Shops terug.
De voordelen van de kopersbescherming zijn dus duidelijk. Je hebt de garantie dat je bij problemen altijd je geld terugkrijgt. Daarbij heb je een contactpersoon van Trusted Shops die jou helpt om dit te krijgen.

De goedkoopste in kwaliteitsverf

Minimaal 30% onder de adviesprijs

Vrijwel alle kleuren kunnen gemaakt worden

Gratis verzending vanaf €50,- in NL

Gratis deskundig advies voor elke klus

Tientallen jaren ervaring in de schilders branche

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »