Betaalmethoden

iDEAL en Bancontact
In onze webshop maken wij op dit moment gebruik van de betaalmethode iDeal. iDEAL is een betaalmethode waarmee u online aankopen snel en veilig kunt afrekenen in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank.

Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Voor Belgische klanten in het mogelijk te betalen met Bancontact. Naast deze populaire methoden is het ook mogelijk te betalen via Belfius, KBC en ING Homepay.

AfterPay – Achteraf betalen voor consumenten (NL/BE)
AfterPay voert voor VerfSpullen.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Wanneer je je bestelling afrondt via AfterPay ontvang je van hen een digitaal betaaloverzicht en betaal je het orderbedrag aan AfterPay. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in het privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Wil je meer informatie over achteraf betalen met AfterPay? Ga dan naar de website van AfterPay.

Pinnen of Contant
Tijdens het afrekenproces kunt u kiezen voor de optie “Pinnen of Contant”. Deze optie is alleen mogelijk indien u de producten bij ons komt afhalen. Indien u contant wenst te betalen, verzoeken wij u dit grotendeels met gepast geld te doen.

Let op!
In verband met frauduleuze bestellingen, worden bestellingen met de betaalmethode “Pinnen of Contant” gedeeltelijk samengesteld. Dit houdt in dat wij alle spullen voor u klaarzetten, alleen maken wij eventuele bestelde verf nog niet op kleur. Dit doen wij pas als u fysiek bij ons aanwezig bent. Indien u uw bestelling na 5 dagen niet heeft opgehaald (zonder enige vorm van contact), annuleren wij uw bestelling.

De goedkoopste in kwaliteitsverf

Minimaal 30% onder de adviesprijs

Vrijwel alle kleuren kunnen gemaakt worden

Gratis verzending vanaf €50,- in NL

Gratis deskundig advies voor elke klus

Tientallen jaren ervaring in de schilders branche

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »