Onze voordelen

Onze voordelen
Zoekt u de goedkoopste kwaliteitsverf? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Alle producten die wij in onze winkel verkopen, kunt u ook in onze webshop terugvinden. Wist u dat wij al onze producten, zowel in de winkel als online, voor minimaal 30% onder de adviesprijs verkopen? U bent er dus van verzekerd dat u hoogwaardige verfspullen koopt, voor een relatief klein bedrag. In onze winkel helpt ons team u bij het uitkiezen van de juiste producten. Makkelijk en handig als u even wilt sparren over verf en lak! Ook als u via onze webshop bestelt, kunnen wij u voorzien van goed advies. Bel ons gewoon even op, zodat wij samen door de verschillende producten heen kunnen scrollen.

Gratis advies, tips en tricks of begeleiding zijn onderdeel van onze totale service. Onze adviezen zijn gebaseerd op jarenlange schilderervaring met verschillende verfmerken. Heeft u vragen over de dekking, het afplakken of over de beste schildertechniek? Vraag het ons! Ook voor het meedenken over kleuren en verschillende oppervlaktes, kunt u bij ons terecht. Ons team neemt echt de tijd om antwoord te geven op al uw vragen. Ook helpen wij u bij het uitkiezen van bijvoorbeeld kit, oplosmiddelen, lijm en gereedschap. Wij weten namelijk dat het van groot belang is om u te voorzien van de beste spullen, want schilderen met de beste materialen is efficiënt en geeft veel voldoening!

Bestelt u via Verfspullen.nl, dan kunt u rekenen op A-merken, deskundig advies en een snelle bezorging. Wij leveren namelijk topmerken zoals Sikkens, Boonstoppel, Wijzonol, 3M, Avis, Histor en nog vele andere professionele merken. Dankzij onze ruime ervaring geven wij u advies over de verschillende verf- en laksoorten, ondergronden, benodigdheden en droogtijden. Bestel alles wat u nodig heeft voor een complete verfklus. Laat onze medewerkers u meenemen in de wereld van verschillende soorten verf en lak, prachtige kleuren en hoogwaardige merken. U kunt uw bestelling laten bezorgen of afhalen in onze verfwinkel in Oud-Beijerland.

De goedkoopste in kwaliteitsverf

Minimaal 30% onder de adviesprijs

Vrijwel alle kleuren kunnen gemaakt worden

Gratis verzending vanaf €50,- in NL

Gratis deskundig advies voor elke klus

Tientallen jaren ervaring in de schilders branche

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »